Nobelberget | Om Atrium Ljungberg
Dekorativ bild

Bo i vår stad.

I många år har Atrium Ljungberg haft sitt största fokus på handel och kontor. Vi har gjort det bra. Riktigt bra. Men nu ska vi göra det ännu bättre genom att addera vår nästa pusselbit Bostad, eller som vi väljer att kalla den Bo i vår stad.

Vi bygger de bästa bostäderna för människor som söker en helhet med levande mötesplatser, nya upplevelser och naturliga länkar mellan jobb och fritid. Våra bostäder har mycket känsla och en egen identitet.

För att lyckas bygga de bästa bostäderna har Bo i vår stad en ledstjärna. Vi kallar den ”Alltid en tanke till”. Det betyder att vi aldrig nöjer oss med bra nog. Vi tänker alltid till lite extra för att göra våra bostäder och vår stad ännu bättre. Det kan handla om allt från något litet till något stort – en omtanke, en lyckotanke, en eftertanke. Något som får dig att känna: Tänk att just jag bor här!

Bo i vår stad får människor att känna sig som hemma. Vi omvandlar en plats till en stad – en stad där alla vill leva. Vår stad.

 

Vi skapar levande och hållbara stadsmiljöer.


Atrium Ljungberg är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag och finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Vi är inget vanligt fastighetsbolag. Givetvis är husen grunden i vår verksamhet, men i själva verket är vi mer intresserade av människorna som vistas där.

 

Har du några frågor?

Tveka inte att höra av dig till oss på Atrium Ljungberg på 08‑615 89 00 eller nobelberget@al.se.