Nobelberget | Kommunikationer
Dekorativ bild

Kommunikationer

Från Nobelberget tar du dig lika lätt till centrala Stockholm som till skärgården. Det finns flera busslinjer, tvärbana, Saltsjöbanan och flertalet cykelvägar. Framöver kommer tunnelbanans blåa linje till Sickla vilket gör dina resealternativ fler och din restid ännu kortare.

Mycket finns på promenad och cykelavstånd från Nobelberget och ska du åka lite längre finns det flera resealternativ.

  • Saltsjöbanan till Slussen och Saltjöbaden.
  • Tvärbana nr 22 till Solna Station.
  • Bussar 401 och 403 hållplats Sickla station, Sickla allé och Sickla industriväg.
  • Bussar 405, 409, 410, 413, 414 och 422. Hållplats Sickla Bro.
  • Buss 71 från Slussen/Jarlaberg samt buss 74 från Mariatorget stannar vid hållplats Sickla Udde.
Tunnelbana

Tunnelbana

Redan idag är det enkelt att ta sig till Sickla med tvärbanan, Saltsjöbanan och bussar. Dessutom kommer tunnelbanan till Sickla med två stationsuppgångar. Endast 6 minuter till Kungsträdgården.

Vid Sickla Station där Tvärbana, tunnelbana och Saltsjöbanan kommer mötas planerar Atrium Ljungberg att bygga Stationshuset, en viktig knutpunkt för resenärer i sydöstra Stockholm. Utöver tunnelbana kommer Stationshuset innehålla kontor och hotell.

Vi tar ansvar för naturen. Och varandra.

Vi tar ansvar för naturen. Och varandra.

Vi har bara ETT berg. Och vi har bara EN planet. Därför är det viktigt att vi tar ansvar för dem.
På Nobelberget ser vi till att spara på naturens resurser. Bland annat erbjuder vi återbruksrum där ditt skräp kan bli någon annans fynd. Med jämna mellanrum anordnar vi dessutom marknad med hållbarhet och recycling som röd tråd. I det fösta bostadskvarteret har vi även solceller på taken.

På vårt berg är det enkelt att klara sig utan egen bil. Mycket finns på promenad- eller cykelavstånd. Ska du åka lite längre finns flera busslinjer samt tvärbana på nära håll. I Sickla planeras även en ny tunnelbanestation till 2030 med endast 6 minuter till Kungsträdgården.

Dina valda inställningar för cookies gör att du tyvärr inte kan se detta innehåll. Cookie-inställningar